Arhitectura care porneste de la interiorTip casa: Casa Zenergy by HLC Construct & Residential Suprafata construita: 173.9 mp Suprafata utila: 135 mp
Oferta la rosu:

Zenergy 1

Zenergy 2

O solutie integrata de know-how, tehnologii si materiale de constructii de la cei mai reprezentativi jucatori din piata. O casa inteligenta si sustenabila, potrivita pentru o familie tanara si moderna.

  • Bazata pe obtinerea unei ambiante cat mai luminoase si pe eficientizarea consumului de energie, aceasta casa este alegerea perfecta pentru o familie care isi doreste un stil de viata modern, intr-o casa inteligenta.
  • Spatiul creat a fost gandit astfel incat sa ofere utilizatorilor un climat interior confortabil. Proiectul urmareste maximizarea iluminarii naturale prin utilizarea ferestrelor de tip Velux la mansarda si prin ferestre verticale la primul nivel. De asemenea, materialele folosite si circulatia aerului controlata intre cele doua etaje ofera o eficienta energetica crescuta.
  • Cu o suprafata utila de 135 de mp2 , casa este ideala pentru o familie de 3-4 persoane. Zona de la parter este alcatuita dintr-un living spatios si o zona de luat masa care se afla in legatura atat cu camera de zi, cat si cu bucataria. Spatiul de la parter mai adaposteste spatiul tehnic si o baie. Atat livingul, cat si zona de luat masa se deschid prin suprafete vitrate mari spre o terasa generoasa, unde materialele organice (lemn si piatra) ofera un cadru intim si natural.
  • La etaj se afla cele doua dormitoare si un hobby room prin care se face legatura intre spatiile de la etaj si zona de luat masa de la pater prin intermediul unui gol peste acesta. Tot de la etaj, se poate face accesul si catre supanta/pod care serveste ca zona de depozitare si de joaca pentru copii.