Arhitectura care porneste de la interiorTip casa: Casa Contemporana (stil nordic) by Igloo Suprafata construita: 166.8 mp Suprafata utila: 132.2 mp
Oferta la rosu: 40 000 euro + TVA

Inspirată din simplitatea liniilor arhitecturii scandinave, Casa Nordică propune o locuință minimalistă, care urmează dictonul ‘mai puțin înseamnă mai mult’. Linii simple, curate, un spațiu aerisit, lipsit de încărcături inutile, invită la liniște și relaxare.

În spiritul eficienței, minimizând raportul dintre suprafața de anvelopantă și spațiile utile adăpostite, avem de-a face cu un volum compact fără decorațiuni și artificii, care organizează locuința în jurul unui nod central de circulații. Vitrajele locuinței oferă aperturi generoase, controlate și neobstrucționate de draperii, către grădină sau peisaj, înglobând maximul de lumină în raport cu suprafața proprie, atât în zona spațiilor de zi de la parter cât și în cele trei dormitoare adăpostite direct sub acoperiș, unde folosirea ferestrelor de mansardă atipice, de tip balcon, a permis crearea unei vederi panoramice din dormitorul matrimonial.

Casa nordică este intimă, ideală pentru o familie de patru persoane.

Ofertă construcție Casa Nordică – aprox 40.000 euro + TVA*

*Oferta este valabilă în cazul predării “la roșu” și include proiectul de arhitectură, instalații și rezistență.  Construcția “la roșu” conține execuția fundațiilor, suprastructură parter și mansardă, închideri exterioare zidărie, compartimentare interioară din zidarie. Infrastructura (fundația) este formată din bloc și grinzi de fundații din beton armat, placă parter din beton armat. Ansamblul structural este  format din cadre din beton armat (stâlpi și grinzi ) cu planșeul de peste parter din beton armat, mansardă structură din lemn, șarpantă lemn. Oferta este valabilă doar în cazul în care terenul de casă  se găsește în jurul Bucureștiului, la maxim 25 de km.

Oferta este aproximativă, prețul final fiind stabilit în funcție de natura terenului (studiul Geo) și amplasarea acestuia, costurile de transport în zonele centrale depinzând și de accesul mașinilor grele. Casa poate fi livrată “la gri” sau “la cheie”.